Proces zcelování


Proces zcelování
 NÁŠ VLASTNÍ MECHANISMUS OBRANY, PŘEŽITÍ je složen ze všech částí nás samotných, které jsme si vytvořili sami tím, že se naše vědomí disociovalo od určitého prožitku a vytvořilo svoji vlastní existující jednotku, která k tomu, aby přežila potřebuje vyživovat stejnou vibrací, ze které vzešla.


Takto jsme si pro sebe v našem vnitřním světě vytvořili vlastní armádu, kde každý voják představuje jednu naši část, kterou jsme v sobě odmítli, popřeli a zakázali. V životě se nám pak děje to, že vynakládáme neuvěřitelné úsilí v boji proti těmto vojákům, ale ve skutečnosti vedeme vnitřní boj proti sobě samými.


Pouze uznáním, přijetím, porozumněním a naplněním chybějících emocionálních potřeb svým vnitřním částem dojde k procesu navrácení se do celistvosti, uzdravení vnitřního dítěte.

 

Text: Veronika Barkoci

 

KÓDY VAŠÍ DUŠE

Emoční Terapie – práce s podvědomím, emocemi, vnitřním dítětem, rodovými vzorci, fragmentací

Konzultant Metafyzické Anatomie – MAT úrovně 2

Lektorka Metafyzické Anatomie úrovně 1

 

 

 

 

Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.kodyvasiduse.cz  FB: https://www.facebook.com/kodyvasiduse.cz/  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.