Děti Slunce


Děti Slunce
Je vědecky dokázáno, že děti nové doby, které se rodí od roku 2007, se rodí s 13. Vláknovou DNA, což znamená, že budou mít daleko větší schopnosti, než jsme kdy měli my sami.

Tyto děti jsou duše, které se sem dobrovolně rodí proto, aby se staly novými vůdci, kteří povedou svět od roku 2050 a dál. Do té doby bude Nový Zlatý Věk ukotvován Indigovými, Krystalovými a Duhovými dětmi, kteří se na Zemi inkarnovali po 2. Světové válce.

Mnoho Indigových, Krystalových a Duhových dětí jsou kosmické duše, z jiných galaxií a hvězdných systémů, které byly zapojeny do projektu vytvoření této planety, při jejím zrodu. Tyto duše byly vysoce školení vědátoři Vznešeného Řádu, které pracovaly v tandemu s Božským zdrojem a Zákony kosmického tvoření, aby pomohly stabilizovat nejen tuto planetu, ale také první podzemní vesmírné stanice a osídlení ve středu Země.

 

Mnohem později 840 000 dobrovolných duší (většinou potomci těch, kteří pomáhali tvořit planetu), zůstalo zde, aby osídlili planetu, a byli si plně vědomi toho, že to má být pouhý experiment, a že všichni, kdo poskytnou své duše, aby zde na planetě strávili nějaký čas, mají podle toho jednat, a být zde také s vědomím toho, že je to tady simulované prostředí, ne realita....něco jako když se pilot učí létat v simulovaném kokpitu.

Je velmi důležité pro rodiče těchto dětí Slunce, aby pochopili, že to, co fungovalo jim a jejich rodičům, jednoduše NEBUDE fungovat pro tyto děti!
Faktem zůstává, že díky jejich 13. vláknové DNA budou mít všech 12 čaker plně aktivních, což znamená, že mají své hvězdné brány otevřeny dokořán. To znamená, že jsou extrémně citliví na světlo, zvukové vibrace, frekvence, a ze všeho nejvíc na neviditelný svět - který pro nás neexistuje - ale pro ně ano. Tohle z nich dělá vysoce duchovní bytosti se schopnostmi, které jsme my zapomněli, jak je používat, jsou jimi: teleportace, kineze, telepatie, změny tvarů, pohyby objektů, slyšení toho, co se říká v jiných místnostech, schopnost vidět na dálku, atd.

To znamená, že tyto děti by měly být drženy daleko od elektronických zařízení, které ruší jejich frekvence, a kterými budou fascinováni: TV sety, počítače, mobily atd. Buďte si vědomi i toho, že určití členové skupin lidí na této planetě o tomto jevu ví a účelově ruší frekvence těchto dětí i dospělých skrze satelitní komunikační systém. Je to prováděno skrytými frekvencemi, kterých si nejsme vědomi, že by nás takto ovlivňovaly.

Zvláště to platí u videoher a playstationů, které mají za účel deaktivovat tyto děti, aby se planeta nemohla posunout kupředu a vstoupit do Nového věku. Většinou kvůli strachu ze ztráty kontroly nad masou lidí.

Někteří rodiče jsou úplně nevšímaví k potřebám těchto dětí..... Ne úmyslně, ale kvůli životnímu stylu, který si sami osvojili. Děti jsou ponechány v raném věku na starost úplně cizím lidem, a pak jednoduše vhozeny do školského systému, který považují za zmatený a od základu nudný.

Faktem zůstává, že tyto děti jsou krystalické ve své podobě. Oni znají, jak programovat krystaly, jak se skrze ně vzdělávat. Děti vibrují na tak vysokých frekvencích, že vše, co není tvořeno těmito nejčistšími frekvencemi, je bude otravovat a velmi je to zasáhne. Protože neumí vyjádřit svoji frustraci toho, že jsou nepochopeni, a že jejich vnitřní láska a světlo není vyživováno.

Učte je meditacím již od raného věku, přehrávejte jemnou a klidnou hudbu, dávejte je do světlého a vzdušného prostoru s krásnými jemnými barvami. Berte je do přírody - ony milují zvířata, ptáky, vodu a rostliny. Umístěte všude krystaly a nechte je s nimi si hrát. 

Čistěte energii prostorů, ve kterých se nacházejí a požádejte o pomoc a ochranu jejich strážné anděly a archanděly Jofiela, Rafaela a Michaela. Berte je k energetickým léčitelům, aby jste udržovali jejich energetické pole v souladu. Nemají žádnou karmu, a proto je jejich aurické pole krystalicky čisté. 

Potřebují lásku, lásku a víc lásky a tím vším i milující vedení, protože mají silnou vůli, potřebují pevné vedení a někoho, kdo zde bude vždy pro ně, když to budou potřebovat. Také budou potřebovat velmi silnou ochranu a vedení svých rodičů, které si pro sebe vybraly s přáním toho, že tito rodiče to pro ně zkrátka udělají. Nebudou šťastní v péči někoho jiného - přesně si volí své rodiče, tyto specifické duše, a by s nimi (a s ostatními sourozenci a prarodiči) byli zde v tomto čase.

Tak to prosím respektujte a nenechejte je v péči institucí nebo lidí, kteří jim nebudou rozumět a nebudou je milovat pro to, kým skutečně jsou.

Jsou vysoce trénovaní specialisté, kteří mají takové schopnosti, na které jsme my zapomněli. Jakmile jednou zvládneme opravit náš WEB ŽIVOTA, energetická mřížka a vortexy budou přivedeny zpět do své plné funkčnosti a budou schopny se poskládat takovými způsoby, jakými nikdy předtím nemohly.

Vyživujte je jednoduchou a živou stravou, používejte organicky pěstované potraviny a zeleninu. Vyvarujte je živočišné stravě, kde zvířata byla vystavena dramatu, protože děti to jednoduše ucítí, když tuto stravu budou jíst.

Bude to vyžadovat speciální rodičovské techniky, ale právě proto tito rodiče byly vybráni, protože mají tyto schopnosti, většina z nich jsou ony zmiňované krystalové nebo duhové děti, některé na to mohli zapomenout, ale i oni mají stejné schopnosti, které jenom leží ve spící podobě uvnitř a jejich děti jim je pomůžou připomenout!

Některé děti mohou mít obtížnosti s mluvením, protože byly zvyklé komunikovat telepaticky. Pro některé může být obtížné začít chodit, protože byly zvyklé používat těla na lehčích frekvencích. Nejlepší je stát při nich ve všem, jak můžete, s milující trpělivostí. Také koně jim můžou pomoci, protože koně jsou schopni se naladit na jejich energetická pole, a můžou jim je pomoci vyrovnat, a také jim můžou pomoci s jejich emocemi, stejně tak jako psi a kočky.

Snažte se mít rostliny a krystaly po celém domě a vodní prvky. Všechno toto je ztiší a uklidní. Přidejte zvuky s vysokou frekvencí, které jsou uklidňující a pomůžou jim uvolnit se.

Jsou to opravdu nádherné duše a obrovsky nadané.

Jednoduše je milujte, milujte, milujte je!

/zdroj: Judith Kusel, https://www.judithkusel.com /

 

Překlad: Veronika Barkoci

KÓDY VAŠÍ DUŠE
Emoční Terapie – práce s podvědomím, emocemi, vnitřním dítětem, rodovými vzorci, fragmentací.
Lektorka Metafyzické Anatomie úrovně 1
Konzultant Metafyzické Anatomie – MAT úrovně 2
www.kodyvasiduse.cz

Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.kodyvasiduse.cz  FB: https://www.facebook.com/kodyvasiduse.cz/  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.