Vztahy


Vztahy
 
Mnoho z vás nyní řeší vztahové záležitosti týkající se hlubokých vztahů spřízněných duší nebo svých dvouplamenů.

 

Na jednu stranu prožíváte neuvěřitelné a velice hluboké souznění na úrovní duší, srdcí. Prožíváte přesně to, po čem jste vždy toužili, vše tak nějak plyne samo, aniž by jste museli cokoli dělat na sílu, prostě souznění a souhra na všech možných úrovních a rovinách.

 

Nicméně pak, jakoby z ničeho nic, takřka ze dne na den dochází k velkému zlomu, nečekanému obratu, který často vyústí, někdy i v doprovodu dramatických scén, k tomu, že jeden z partnerů odejde.

 

Příčinou je vždy obrovský tlak ze srdce, kdy se v jednu chvíli vyvalí veškeré doposud nezpracované bolesti z minulosti. Mysl a ego si to samozřejmě vždy perfektně omluví a odůvodní, vymyslí milion důvodů, proč už nyní nemůže s daným partnerem pokračovat a vše se na té fyzické rovině jeden z partnerů rozhodne velice rychle ukončit.

 

Uvnitř se v podstatě děje to, že všechny vaše nezpracované aspekty, části vás samotných vstoupí do hry, převezmou nad vámi kontrolu, a pak už jen následují scénáře a naučené postupy z dětství odpovídající vašim schopnostem vypořádávat se a nakládat s takto bolestivými záležitostmi.

 

Na jednu stranu všichni touží prožívat láskyplné, bezpodmínečné vztahy plné spolutvoření. Všichni mají opravdu jasnou představu, jaké by to mělo být. Realita však tomu neodpovídá, podvědomí a vnitřní nastavení nelze ničím obelhát.

 

Nu a tak velice často do takovýchto hlubokých vztahů lidé vstupují ještě se starou a nekonstruktivní energií, se zraněními v srdci, starými přesvědčeními uloženými hluboko v podvědomí, které jsou tak hluboko pohřbeny, že často ani člověk neví, že tam vůbec jsou.

 

Tyto hluboké vztahy mají tu schopnost vše nekompromisně vytáhnout na povrch, vynést vše hluboko skryté na světlo světa.

Dostáváme tak zároveň možnost naučit se podívat se vlastní pravdě do očí, vše uzdravit a změnit do takové podoby, která je pro nás v souladu s novými energiemi, v souladu se vztahy nové doby.

 

Zároveň je to i cesta k vnitřní svobodě, ke vstupu do své síly, ke své celistvosti.

 

 

Text: VERONIKA BARKOCI 

 

KÓDY VAŠÍ DUŠE

Emoční Terapie – práce s podvědomím, emocemi, vnitřním dítětem, rodovými vzorci, fragmentací.

Lektorka Metafyzické Anatomie úrovně 1

Konzultant Metafyzické Anatomie – MAT úrovně 2

www.kodyvasiduse.cz

 

 

 

 

Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky  www.kodyvasiduse.cz  FB: https://www.facebook.com/kodyvasiduse.cz/  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.