Změna jako klíč ke svobodě


Změna jako klíč ke svobodě
Nacházíme se stále ve velmi silném proudu změn.

Vše nás velmi ovlivňuje jak na psychické, emoční, tak i fyzické rovině. Je velmi důležité, abychom se v těchto dnech, kdy na zemi proudí obrovské množství velmi silných nových vibrací, propojovali s Matkou Zemí, abychom se ukotvovali.


Mnohým z vás se velmi silně otevírají nové smyslové vjemy, nové schopnosti, stáváte se víc citliví a vede vás to žít úplně novým způsobem, který je přesně pravým opakem toho, co jste znali a žili doposud. Současně probíhají i velké změny ve vašich fyzických tělech, kdy se doslova uvnitř vás vše převibrovává na nové energie tak, aby vše proudilo v souladu s vaším novým vnímáním a cítěním, a aby současně vaše tělo pracovalo v souladu s vašim novým mentálním nastavením.


Jednoduše řečeno, všeho starého se nyní tělo potřebuje zbavit, proto reaguje tak, jak reaguje. A i když to pro vás může být jakkoli nepříjemné, zkuste si vzpomenout, jaký jste si pro sebe dali záměr? ☺ Čeho jste pro sebe žádali a jakou změnu jste si pro sebe přáli?

 

Nezapomeňte, že jste to právě vy, kdo tvoří svoji realitu, jste to vy, kdo svým vnitřním nastavením a svoji vibrací vytváří podmínky pro vytouženou změnu.
A že jste si tu změnu takhle nepředstavovali? Že je vše vzhůru nohama?


Buďte k sobě upřímní, postavte se do vlastní síly a přijměte za vše svoji zodpovědnost.


Pokud je váš záměr čistý, vesmír přesně ví, jak vše zařídit tak, aby vás dostal přesně tam, kde máte být, aby se postupně projevoval a rostl váš potenciál, který půjde ruku v ruce s vaší vnitřní svobodou a posláním duše.


To vše chce ale právě onu zmíněnou změnou, tímto se vše dá do pohybu a vytvoří se podmínky pro nové tvoření, spolutvoření.

 

Text: VERONIKA BARKOCI 

  

KÓDY VAŠÍ DUŠE

Emoční Terapie – práce s podvědomím, emocemi, vnitřním dítětem, rodovými vzorci, fragmentací.

Lektorka Metafyzické Anatomie úrovně 1

Konzultant Metafyzické Anatomie – MAT úrovně 2

www.kodyvasiduse.cz

 

 

 

Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.kodyvasiduse.cz  FB: https://www.facebook.com/kodyvasiduse.cz/  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.